10 Adik-Beradik Perempuan Selebriti Malaysia Yang Kalau Lelaki Tengok Confirm Bergetar Tulang Rusuk, No 6 Jangan Tengok Lama2 !

Artikel ini di ambil dari sumber di internet. Sila rujuk link yang diberikan di akhir artikel untuk ke sumber asal. Terima kasih kerana membaca.

10 Adik-Beradik Perempuan Selebriti Malaysia Yang Kalau Lelaki Tengok Confirm Bergetar Tulang Rusuk, No 6 Jangan Tengok Lama2 !

Jarang sekali kita dapat lihat selebriti yang kumpulkan adik-beradik mereka untuk bergambar bersama.

Selalu kalau di timeline Instagram tu hanya dipenuhi gambar-gambar photoshoot atau sekadar update aktiviti sendiri di laman sosial saja.

Tapi, bila sesekali bergambar dengan kaum keluarga, barulah kita sedar yang rupa-rupanya bukan si artis tu je yang cantik, malah adik-beradik yang lain pun turut sama menawan.

Pendek kata, kalau lelaki lihat kecantikan mereka ni confirm bergetar la tulang rusuk. Hiks!

Ada juga di kalangan mereka yang memang berdarah seni sebab rata-rata daripada kaum keluarga mereka juga bergelar selebriti.

Berikut merupakan senarai artis perempuan di Malaysia bersama adik-beradik mereka. Cun-cun semuanya uolls.

1. Anzalna

2. Mira Filzah

3. Elfira Loy

4. Fathia Latiff

5. Sharifah Amani

6. Nelydia Senrose

7. Emma Maembong

8. Rozita Che Wan

9. Neelofa

10. Sharifah Sakinah

Dalam ramai-ramai ni korang rasa adik siapa paling cun? Ok simpan je la jawapan tu dalam hati ya. Hehe..

Tapi semuanya cun..

Sumber : remaja via belacan

Article Seterusnya….

7 Fakta-fakta Mengejutkan Mia Khalifa Bukan Orang Biasa.

Trending di google, artis cantik Mia Khalifa lagi membuat banyak orang kebinggungan di negara ini.

Apa tidaknya, dia yang pada awalnya memeluk Islam dirasakan mempunyai pendekatannya sendiri.

Tetapi kali ini Mia Khalifa menimbulkan isu selepas alasan untuk melepaskan karier bintang filem dewasa yang di keluarkan beliau, adalah kerana ancaman bunuh ISIS.

Mia kini tidak lagi memainkan filem itu, tetapi masih menerima tawaran untuk menjadi model panas dan memamerkan keluknya.

Malah, selain menjadi penyampai sukan, Mia juga ternyata memiliki perniagaan lain.

Mia juga peminat pemain bola keranjang. Ia dilihat dari jawatan Mia pada akaun instagram peribadinya.

Gadis berusia 24 tahun itu mengidolakan John Wall sebagai pengawal point pada pasukan Washington Wizards.

Image result for mia khalifa sport

Khalifa kerap memuat naik gambar apabila John Wall bersaing.

Seperti yang diketahui, Mia Khalifa selalu bercakap tentang lucah.

Masuk akal kerana wanita cantik dari Lebanon adalah bekas bintang filem ‘biru’ dan seorang pelakon porno yang secara langsung terkenal daripada filem-filemnya.

Sebagai keturunan Timur Tengah, keputusan Mia untuk terjun ke dunia ini telah menjadi kontroversi.

Mengapa? Ingin tahu tentang tokoh Mia Khalifa ini?

7 fakta ini menghairankan Mia Khalifa.

1. Hanya Satu Tahun Menjadi pelakon lucah.

Walaupun kini filem itu masih beredar di ruang siber, tetapi adakah ia berubah Mia Khalifa hanya berberada di arena dunia filem dewasa hanya satu tahun?

Pada masa itu, Mia Khalifa direkrut untuk memasuki dunia filem lucah semasa bekerja di restoran.

Seorang pelawat mendekati Mia dan menawarkan dirinya untuk menyertai syarikat itu.

Mia menganggap ia peluang sekali dalam seumur hidup, selepas mendengar tawaran dengan teliti, Mia bersetuju untuk menyertai.

Dilaporkan oleh The Washington Post, pada Julai 2016 Mia berkata tidak lagi aktif dalam bermain filem lucah.

Beliau mengakui menyertai dunia hanya selama 3 bulan dan telah keluar dari industri selama lebih dari setahun.

Mia mendakwa ingin mengubah hidupnya dengan mencari kerja yang lebih “biasa”.

“Saya fikir itulah fasa pemberontakan saya, itu bukan untuk saya,” katanya.

“Saya cuba mendidik diri sendiri dan cuba menjauhkan diri daripadanya,” katanya.

Pada bulan Mei 2016, Mia dikenali sebagai model webcam di kawasan yang sama.

2. Kontroversi Video Porno Menggunakan Hijaab

Related image

Nama Mia Khalifa segera melonjak selepas filem lucah Mia menggunakan pelepasan hijab pada awal tahun 2015.

Dia segera menjadi artis paling dicari di salah satu laman lucah terkenal.

Walau bagaimanapun, video itu juga menimbulkan tindak balas dan kontroversi yang luar biasa dari Lubnan.

Image result for mia khalifa married

Mia juga menerima ancaman kematian dari Lubnan dan beberapa negara Islam lain di Timur Tengah.

3. Datang dari keluarga berpendidikan

Pemilik nama lain Mia Callista nampaknya berasal dari keluarga berpendidikan.

Mia adalah seorang sarjana sejarah dari University of Texas di El Paso.

Gadis ini mempunyai gelaran “Sarjana Muda Seni”

4. Peminat Batman Mia Khalifa

Related image

Mia dikenali sebagai peminat watak hebat Batman superhero.

Di Instagram, Mia sering memuat naik gambar atau video yang berkaitan dengan watak itu.

5. Tatu Lubnan

Image result for mia khalifa batman

Mia Khalifa mempunyai tatu ayat pembukaan lagu kebangsaan Lubnan.

Terdapat juga tatu Angkatan Tentera Lubnan.

Tato sekali lagi menjadi kontroversial kerana mereka bahkan memalukan Lubnan.

6. Tinggalkan Islam

Related image

Sejak bergelut dunia filem panas, tentu saja Mia meraih kontroversi.

Keluarganya dikenali sebagai keluarga Muslim.

Tetapi sejak berpindah ke Amerika, Mia mengalihkan keyakinan dan memeluk agama Kristian.

7. Mia Khalifa Sudah Sendiri

Image result for mia khalifa married

Mia Khalifa berkahwin pada usia yang cukup muda, iaitu berusia 18 tahun.

Beliau berkahwin dengan warganegara Amerika Syarikat pada Februari 2011 lalu.

Pada masa ini, Mia diketahui tinggal bersama suaminya dan dua anjing peliharaan di Florida, Miami.

Mia Khalifa juga mempunyai nama panggung iaitu Mia Callista.

Terus Ke Sumber Asal KLIK SINI

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*